KAYGISIZLAR KULÜBÜ Adlı e-twinning Projemiz

Okulumuz Rehber Öğretmeni İlknur Döner tarafından yürütülen proje; sınav kaygısını yönetme becerisi kazandırmayı amaçlayan,

LGS'ye girecek öğrencilerimizin sınav kaygısını normal eşik değerlerine indirmeyi amaçlayan birçok etkinlik ve psiko-eğitimden oluşmaktadır.

Projede öncelikle öğrencilere sınav kaygısı envanteri uygulanarak kaygı düzeyi yüksek öğrencileri belirleyip bu öğrencilerle psiko-eğitim çalışması yapılacaktır. Bunlara ek olarak öğrencilerimizle farklı çalışmalar da planlanmaktadır. Öğrencilerle birlikte öğretmen ve velilere broşür hazırlanması, sunum hazırlamaları, sınav kaygısı ile alakalı kendime not çalışması yapılması ve balon uçurma etkinliği gibi çalışmalar planlanmaktadır. Proje sonunda bu öğrencilere sınav kaygısı envanteri tekrar uygulanacak ve anlamlı bir farklılık olup olmadığına bakılacaktır.

KAYGISIZLAR KULÜBÜ PROJESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ
ETKİNLİKLER
KASIM
• Proje Konusunun Bulunması Ve Projeye Ortak Bulunması
ARALIK
• Projenin Sisteme Girilmesi Ve Onay
• Projeye Afiş Ve Logo Hazırlanması
OCAK
• Sınav Kaygısı Envanteri Uygulanarak Çalışılacak Öğrencileri Belirleme Ve Grubu Oluşturma
ŞUBAT
• Psiko-Eğitim Çalışmasına Başlama(6 Oturum)
MART
• Psiko-Eğitim Çalışmasına Başlama(6 Oturum)
• Ortak okullarla sosyal etkinlik yapılması.
NİSAN
• Veli Ve Öğretmenlere Broşür Hazırlama Etkinliğinin Yapılması.
• Kendime Not Etkinliğinin Yapılması.
MAYIS
• Balon Uçurma Etkinliğinin Yapılması.

• Sınav Kaygısı Envanterinin Tekrar Uygulanarak Öntest-Sontest Yapılması.

10-05-202110-05-2021

Yayın: 10.05.2021 - Güncelleme: 07.06.2021 11:53 - Görüntülenme: 184