Mrt

"Ben Temizim, Her Yer Temiz" E-Twinning proje ortakları olan; Okulumuz-Abdülhamid Han Ortaokulu-Bonum Futurum Şubat ayı etkinliği olan "TEMİZLİK" konulu afiş yarışması düzenlediler. 6/A sınıfında Fatma Ravza ÇELİK 1., yine 6/A sınıfında Ayşe Ravza ARSLAN 2., 7/A sınıfında Nihan ÖZDEMİR 3. olarak yarışmada dereceye girmişlerdir. Yarışmanın sonucunda kazananlara ödüller verilerek dereceye giren afişlerimiz sergilendi. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Mustafa Hotamışlı Anadolu İmam Hatip Lisesi-Abdülhamid Han Ortaokulu- Bonum Futurum okulları e-Twinning projesi için "Evde Bir Gün; Temizlik..." adlı

temizlik Konulu akrostiş şarkı çalışmasını şubat ayı etkinlikleri dahilinde ortak ürün olarak sundular. Üç ortak okul birlikte çok keyifli bir şarkı oluşturdular.

Mrt

Kuran'ı Kerim'i ve Ezanı güzel okuma yarışmalarında öğrencilerimiz yeteneklerini en güzel şekilde sergilemişlerdir. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Güvenli internet kullanımı konusundaki çalışmalar kapsamında; okulumuz matematik öğretmeni Hatice Ünsalan önderliğinde e-güvenlik panosu hazırlanmış ve öğrencilerimiz güvenli internet kullanımı hakkında bilgilendirilmiştir. Emeği geçen öğretmenler ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

"BEN TEMİZİM, HER YER TEMİZ" adlı eTwinning projemiz kapsamında aylık çalışmalar tüm hızıyla sürmektedir. Uluslararası olan projede ortak dil ingilizce okul ve öğrenci tanıtım videoları hazırlanmıştır. Polonya'dan "Bonum Futurum" adlı okul, Türkiye'den Abdülhamit Han Ortaokulu ve okulumuz öğrencileri çevrim içi ingilizce olarak tanıştılar.

Proje ile ilgili videolara aşağıdaki linkleri tıklayarak ulaşabilirsiniz:

Eyl

Türkçe öğretmenimiz Hatice KİBAR'ın okulumuzda uyguladığı "BENİM ÖĞRETMENİM" adlı E-Twinning projesi ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Öğretmenimizi bu başarısı ve diğer tüm çalışmaları için tebrik ve teşekkür ederiz.

Tem

Mustafa Hotamışlı Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni okul kıyafetleri..

Tem

Ülkemizin bir daha böyle karanlık günler yaşamamasını dileyerek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyoruz.

Tem

Okulumuz, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitim-öğretime devam edecek olup; İmam Hatip Ortaokulu (5, 6, 7, ve 8. sınıflarımız da) okulumuz bünyesinde eğitim görmeyi sürdürecektir.

Haz

Okul müdürümüz İbrahim Şafak tarafından organize edilen, zoom üzerinden yapılan toplantıda okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla, öğretmenlik mesleğinin etik ilkeleri, itibarı ve temel değerleri (sevgi, şefkat, merhamet, saygı, heyecan, azim, kararlılık, sabır, sebat, fedakârlık...) konulu online söyleşi yapıldı.

May

Selçuklu bölçesi projeleri yürütülen okullarla birlikte, okulumuz 9 Mayıs eTwinning gününü kutlamıştır.